Μελέτη & Δημιουργία Παιδικών Χαρών

Η Ludo διαθέτει εξειδικευμένο τμήμα μελετών-σχεδιασμού, το οποίο αναλαμβάνει την εκπόνηση ολοκληρωμένων μελετών διαμόρφωσης πάρκων, σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα Ασφαλείας και την κείμενη νομοθεσία. Κάθε μελέτη αποτελεί πρόκληση για εμάς και εξετάζεται ως ξεχωριστή περίπτωση, αφού έχει ως σκοπό τη πλήρη κάλυψη αναγκών και επιθυμιών του εκάστοτε πελάτη.
 

Δύο είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της σχεδιαστικής φιλοσοφίας μας,  η υψηλή παιχνιδιστική αξία και η εντατικοποίηση ύπαρξης του φυσικού στοιχείου. Στόχος μας είναι η δημιουργία παιδικών χαρών που προορίζονται για όλα τα παιδιά, αξιοποιώντας την αστείρευτη φαντασία και ενέργεια τους.


Αναλυτικότερα, σε πρώτη φάση αξιολογούμε τις ιδιαιτερότητες του υπάρχοντος αστικού τοπίου, με σκοπό να τις αναδείξουμε, φέρνοντας στο προσκήνιο το φυσικό περιβάλλον. Για το λόγο αυτό προτιμούμε τη χρήση φυσικών και ανακυκλώσιμων υλικών.

Κατόπιν, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του πελάτη και σε συνεννόηση μαζί του επιλέγουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό,  δημιουργώντας δραστηριότητες που θα συμβάλλουν τόσο στη βέλτιστη αξιοποίηση των φυσικών ικανοτήτων του παιδιού όσο και στην κοινωνική του ανάπτυξη. Αξιοσημείωτο είναι  το γεγονός ότι όλη η διαμόρφωση χώρου της παιδικής χαράς γίνεται με γνώμονα την ασφάλεια στη χρήση κάθε εξοπλισμού και του χώρου στο σύνολο του.

Προκειμένου, όμως, να βεβαιωθούμε ότι η πρόταση μας ικανοποίει πλήρως τις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη, η σχεδιαστική μας ομάδα οπτικοποιεί τον εξοπλισμό και τη διαρρύθμιση χώρου σε φωτορεαλιστική απεικόνιση.

 

 

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to dFlip 3D Flipbook Wordpress Help documentation.

Τέλος, ‘η εικόνα γίνεται πραγματικότητα’ διαμέσου των εξειδικευμένων συνεργείων μας, που αναλαμβάνουν να εκτελέσουν τη μελέτη με απόλυτο επαγγελματισμό. Με αυτό τον τρόπο, οι παιχνιδότοποι που παραδίδουμε πληρούν όλα τα απαραίτητα κριτήρια για να αποκτήσουν το σήμα καταλληλότητας.
  

πίσω στις Υπηρεσίες