Εταιρικό Προφίλ

  Ποιοί είμαστε ;

Η Ludo απαρτίζεται από στελέχη με 15ετή εμπειρία στο χώρο παιδικών χαρών. Με κύριο αντικείμενο την εμπορία και τη κατασκευή εξοπλισμού παιδικών χαρών προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες, που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις ποιότητας και ασφάλειας.

  Τι κάνουμε ;

Με συνέπεια και αξιοπιστία αναλαμβάνουμε έργα σχεδιασμού, διαμόρφωσης και κατασκευής πάρκων καθώς και τεχνική υποστήριξη (συντηρήσεις & επιδιορθώσεις) του υπάρχοντος εξοπλισμού μέσω εξειδικευμένων συνεργείων.

  Γιατί να επιλέξεις εμάς ;

Στη Ludo έχουμε ως κύριο στόχο την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών μας προσφέροντας ένα μεγάλο εύρος λύσεων και προτάσεων, προσαρμοσμένο στις εκάστοτε συνθήκες. Απόρροια αυτού είναι η συνέπεια που μας χαρακτηρίζει τόσο στη τήρηση των χρονοδιαγράμματων παράδοσης – ολοκλήρωσης των εργασιών  όσο και στην επίλυση τεχνικών θεμάτων.

Όσον αφορά τις κατασκευές μας, το κυρίαρχο χαρακτηριστικό του design τους είναι η εξασφάλιση διαφορετικών δραστηριοτήτων προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες της κάθε ηλικιακής ομάδας. Συγκεκριμένα, στοχεύουμε στην προαγωγή της εξελικτικής διαδικασίας του παιδιού στην κοινωνική, νοητική, κινητική, δημιουργική και συναισθηματική διάσταση, δημιουργώντας κατασκευές με υψηλή παιχνιδιστική αξία. Επιπλέον, τα υλικά που χρησιμοποιούνται στις κατασκευές μας είναι υψηλής ποιότητας, φιλικά στους χρήστες και στο περιβάλλον, ανακυκλώσιμα, με αντοχή στο χρόνο και απαιτούν την ελάχιστη δυνατή συντήρηση.

Πολιτική Ποιότητας

Για τη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, στη Ludo έχουμε εγκαταστήσει και εφαρμόζουμε το Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας ISO 9001.

Επιπρόσθετα, εξασφαλίσαμε το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001, που υπαγορεύει τις απαραίτητες ενέργειες για την αποφυγή δυσμενών επιπτώσεων στο περιβάλλον.